De FIFA World Cup moet nog beginnen, maar EA weet al wie er gaat winnen. Ze deden hun voorspellingen via FIFA 23’s World Cup kick-off en toernooimodus. Argentinië zal het kampioenschap winnen.

Het Zuid-Amerikaanse land neemt het in de finale op tegen Brazilië na in de halve finale Frankrijk te hebben verslagen. Argentinië versloeg Brazilië in de finale met 1-0, waarna het voor het eerst sinds 1986 tot wereldkampioen wordt gekroond.

Lionel Messi heeft een belangrijke rol gespeeld in het spel van Argentinië. De stervoetballer zal acht keer scoren in de zeven wedstrijden die het land heeft gespeeld. Hiervoor zal Messi de Gouden Schoen winnen. Hij won ook de Ballon d’Or als beste speler.

Verwacht je hetzelfde of voorzie je een andere wereldkampioen? Weet je, EA heeft 3 keer eerder gelijk gehad over de toernooiwinnaar en de laatste 3 keer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *