Met nog maar een paar ronden te gaan in de Eredivisie is het tijd voor een van de best bekeken World Cups aller tijden. De laatste ronde vond dit jaar plaats in Qatar en dat leidde tot veel discussie over de mensenrechtensituatie in het land en de omstandigheden waaronder de stadions voor dit toernooi gebouwd gaan worden.

Na het overslaan van de editie van 2018 doet Nederland dit keer weer mee. Met Virgil van Dijk en Frenkie de Jong aan boord was Nederland qua eindzege een buitenbeentje.
Als je al in de WK-stemming bent en echt niet kunt wachten, heeft EA goed nieuws voor je. Sinds gisteren is er een speciale uitbreiding voor de Qatar World Cup 2022 toegevoegd aan FIFA 23, en daarmee een groot aantal ervaringen rondom het toernooi. Op deze manier kun je proberen de wedstrijd met je favoriete team te winnen en wordt de huidige wedstrijd weergegeven in de snelle speelmodus. Ultimate Team zal ook gedomineerd worden door het WK.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *