De videogame FIFA 23 is ruim vier weken uit en is in volle gang. Hoewel de meeste gamegebruikers verslaafd zijn aan FUT, zijn er anderen die games online of met vrienden spelen. Meestal kiezen mensen voor Real Madrid, Liverpool, Bayern München of Manchester City, maar wie is het slechtste team in het spel? Deze hebben wij voor u op een rij gezet.

Eerder schreven we over de slechtste spelers in videogames, maar vandaag delen we trofeeën uit aan de slechtste teams in FIFA 23. We kunnen je nu al vertellen dat India en Ierland landen zijn waar je helemaal niet kunt voetballen, want daar komen de slechtste teams vandaan.

Finse Harp FC

De laatste op de lijst is Finn Harps FC. De voetbalclub komt uit Ierland en is het team met de slechtste voetballer in FIFA 23: Damian Duffy. Dit team bestaat al meer dan 65 jaar en heeft een halve ster ranking in FIFA.Oost-Bengalen

Oost-Bengalen staat op de vierde plaats. Het voetbalteam is ontstaan ​​in India en speelde in de Indiase stad Kolkata. De club stapte twee jaar geleden over van het Indiaas Keukenkampioenschap naar de Indiase Eredivisie. Ze hebben een rating van 0,5 sterren op FIFA.Hebei FC

Hebei FC staat derde en is een buitenstaander. Dit voetbalteam komt niet uit India of Ierland, maar uit China. Hebei FC is een professionele voetbalclub uit Qinhuangdao. Het hangt ervan af over welke major je het hebt, want het team heeft ook een halve ster-ranking.

UCD AFC

Op de tweede plaats staat het slechtste voetbalteam van Ierland: UCD AFC. We kunnen zeggen een mond vol hoofdletters. Dit is een voetbalclub uit Dublin, voornamelijk bestaande uit studenten. Op FIFA is de ranglijst van de club… 0,5. Welkom bij de Half Star Club, jongens!
Noordoost-Verenigd

De trofee voor het slechtste en slechtste team in FIFA 23 gaat naar North East United. Geef alsjeblieft een luid applaus. Het voetbalteam is pas acht jaar oud en is eigendom van Bollywood-steracteur en model John Abraham. Net als iedereen staat dit team een ​​halve ster op de FIFA-ranglijst. Dit is superspannend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *